Facebook Sayfamız

20 Ocak 2011 Perşembe

Knight Rider(Kara Şimşek) (Tek Link)


Knight Rider(Kara Şimşek) (Tek Link)
Kara Şimşek (İngilizce adı: Knight Rider), 1982-1986 yılları arasında ABD'de yayınlanan ve Türkiye dahil dünyanın birçok ülkesinde de yayınlanarak popüler olmuş televizyon dizisi.TRT tek kanallıyken ekrana gelen dizi 90 bölüm sürmüştür.
Dizide, kendi kendine hareket edebilebilen, konuşabilen akıllı otomobil KITT ile sahibi Michael Knight'ın başından geçen olaylar işlenmektedir.TRT 1 deki ilk yayınında Michael Knight'ı Lemi Bilgin seslendirmiştir. Kitt'i ise Savaş Tamer, Devon Miles'i Ergun Uçucu seslendirmiştir.Kara şimşek TRT4 ve TRT3 Tvlerinde ilk sezonu iki kere tekrar etmiştir.Fakat seslendirmeleri değişmiştir.Dizi Teleon kanalında şifreli olarakta bir süre gösterimde kalmıştır.
Aracın Markası Pontiac Transam'dir

17 Şubat 2008'de ABD'nin NBC televizyonunda iki saatlik bir televizyon filmiyle yeniden ekranlara dönen Kara Şimşek dizisi 2008'in Eylül ayında gösterime başladı. Yeni Kara Şimşek bir Mustang Shelby GT500KR. Dizide Micheal Knight (David Hasselhoff)'ın yerini oğlu Mike Traceur (Justin Bruening) babası gibi Micheal Knight adıyla dolduruyor. Film eski dizinin devamı niteliğinde.bu versiyon ise yeterli izlenme oranını almadığı gerekçesiyle yayın kaldırılmıştır.
Bu Filme Oy Vermek İçin Tıklayınız!!!...


1. BÖLÜM
2. BÖLÜM
3. BÖLÜM
4. BÖLÜM
5. BÖLÜM
6. BÖLÜM
7. BÖLÜM
8. BÖLÜM
9. BÖLÜM
10. BÖLÜM
11. BÖLÜM
12. BÖLÜM

3 yorum: